tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesämekko ja farkkujersey

Vihdoinkin pääsin taas ompelemaan. Pitkään kangaskasasta on huudellut Nosh Organicsin farkkujersey. Ihana tuntuinen materiaali ja herkullinen vihreä väri. Niistä ompelin itselleni farkkutyyppiset housut.

Mikä pettymys olikaan, kun muutaman tunnin käytön jälkeen polvia koristivat  jättisuuret pussit. Kangas siis venahtaa rumasti käytössä. Ihana ja kaunis kangas, mutta en usko että hankin lisää.  Toki jäljelle jääneestä kankaasta saa pikkuapina jotain kivaa syksymmällä.

Lisäksi  Metslan pinkki apila joustis halusi ehdottomasti muuttua rantamekoksi. Mekon tutoriaalin löysin joskus viime kesänä Made for Apes blogista (aivan ihana blogi, suosittelen) ja siitä muokkasin omiin mittoihin sopivan koon.



 Harmaan Siirin ja Myyryn loppu muotoutui harmaan viskoositrikoon kanssa hulmuhelmaiseksi mekoksi. Kaavan pohjana taas vanha kunnon Summer Basic viime vuoden Ottobresta. Kuvassa näyttää aika hassulta, mutta tämä on aika kiva päällä. Ei kyllä varmaan top 5 yltä, sen verran painavaa tuo viskoositrikoo on, että se vetää Siiriä ja Myyryä alaspäin. Voipi olla, että tie kohti kangaskauppaa käy pian ja helma vaihtuu kevyempään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti