sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ruusuja ja kuokkavieraita Nastolassa

Tänään puoliltapäivin oli lähtö Nastolaan serkun pojan synttäreille. Mieli teki uutta kolttua ja niin alkoivat koneet laulamaan 10.30 jälkeen. Klo 12 oli valmiina minun mekko ja pikkuapinan paita (okei, sen verran fuskasin, että kankaat oli leikottu jo edellisenä iltana, varmuuden vuoksi:)


Jos jotain vikaa tästä nyt pitäisi etsiä, niin perhoshihat olisi pitänyt tehdä kaksinkertaisesta kankaasta, jotta sisäsaumat eivät näkyisi. Mutta pieni haitta muuten niin söpöön paitaan. Hame on Zarasta, mutta sen innoittamana ruusupaita syntyi:)


Pääsimme onneksi pulahtamaan synttäreillä, hurjan kuuma päivä oli. Pieni hurjapää uiskenteli kellukkeiden avulla samanikäisen serkkunsa kanssa hurjan kauas rannasta, monen metrin syvyydessä. Yhtään ei jännittänyt pientä neitiä, päin vastoin.

 

 Papukaijakin rohkaistui hyppimään laiturilta, mutta Ukko-kulta ei kastellut edes varpaitaan:)

Matka jatkui iltapäivällä Vääksyn kanavan kautta takaisin kotiin. Papukaija lumoutuu Vääksyllä aina ihan täysin, eikä hänen pois saaminen sieltä ole kovin helppoa:)



 

Oma mekkoni on Viljamin Puodin Kuokkavieraita. Ihana kuosi. Olen hautonut kangasta jo kankaiden yöstä, kun en kyennyt päättämään mitä siitä tulee. Eilen sitten tempaisin sakset käteen ja leikoin. Luirut vain jäivät, joten lapsille suunnitellut kesävaatteet jäivät nyt sitten tekemättä:)

 

Senkin tiesin, että juhlissa ei kumpikaan malta syödä mitään. Siksipä olin napannut kassiin kummallekkin piltit, tai eco-semperit oikeastaan ja siellä kanavaa katsellessa tungin ruokaa kummankin suuhun. Välillä sitä saa nähtävästi vielä papukaijaakin syöttää:) Päälle vielä jäätelöt kahvilassa ja lapsetkin olivat taas iloisia ja energisiä:)



Tässä vielä pikkuapina poseeraa uudessa paidassaan. Kuokkavierasmekon kaavana vaihteeksi taas Autumn Mood Ottobrestä, pienillä perhoshihoilla. Tämä on van niin nopea kaava tehdä ja mallina juuri sopiva minulle:)



Taas yksi kiva kesäpäivä takanapäin.


2 kommenttia:

  1. Kiitos kaavasta , liivihame on viittä vaille valmis..hauskaa kesää teijän porukoille
    t, manniska

    VastaaPoista
  2. ai joo, kiva! toivottavasti on sopiva kaava sinulle:)

    VastaaPoista