tiistai 15. lokakuuta 2013

Kahvi(la) päivä.




Tänään olin missiolla. Pakko saada vaatteisiin tarkoitettuja silityskalvoja. Siis sellaisia, mistä voi leikata kuvia ja silittää vaatteisiin. Niin kuin printtivaatteissa on, semmoinen nahkea pintainen kalvo. Tarkoitus oli nähdä myös kaveri kahvilla ja piipahtaa ehkä Eurokankaassakin. Niinpä suuntasimme pikku apinan kanssa aamusta heti kaupungille. EK:sta löytyy siniharmaata joustokollaria, sekä pehmeää tylliä. Ensimmäinen minulle, toinen kummipojan isosiskolle. Tarkoitus olisi tehdä tyllihame synttärilahjaksi.

Tapasimme kaverin kanssa Kluuvin kulmilla ja suuntasimme Fazerin kahvilaan. Siihen vanhaan ja perinteiseen. Jossa en ole käynyt vuosiin. Latte oli muuten älyttömän hyvää! Sitten henkkamaukan kautta Hobbypointtiin ostoksille. Hm:ltä löytyi Angry birds pitkikset papukaijalle talvea varten ja  no niin, Hobbypointista tarttui matkaan yhtä ja toista (turhaa, mutta niin ihanaa...).




Koska pikku apina oli herännyt jo ennen kukonlaulua, 5 paikkeilla, oli hän autuaasti sammunut heti, kun kotiovi oli sulkeutunut aamulla. Kun hän vihdoin heräsi, oli nälkä kova. Joten "hyvä äiti"- syndroomasta kärsimättömänä suuntasin suoraan pikaruokalaan, jossa sain itselleni uuden kahvin ja neiti lastenaterian:). Sitten äkkiä kotiin. Illemmalla on edessä uusi ulkoistuminen.

Kangasvaihtarit.

Mikäs sen mukavampaa kuin ostella kankaita kimppaan kavereiden kanssa. Postimaksut puolittuvat ja niitä kavereitakin näkee edes joskus kankaanvaihtojen yhteydessä. Tänään on tarkoitus lähteä selloon hakemaan omaa Majapuun pakettia. Kaveri taas saa mukaansa Käpysen paketin. Majapuulla oli liikkeessä joku tapahtuma johon kaverin sisko lähetettiin . Missio oli saada Siiriä ja Myyryä. Ja sitä sieltä vissiin olisi ainakin tulossa:) ensi kerralla täytyy lähteä itse penkomaan.

Edit. tässä nämä nyt on. Siiriä ja myyryä, mäyristä, resoria ja heksakonia. Lisäksi pala fleeceä kaverin varastoista.. voihan rakkaus miten ihanaa tuo siiri ja myyry on. Ja heksakon on yllättävän kiva:) Ja mikä parasta, pääsin taas kahvilaan:) 3 kertaa yhden päivän aikana. Aikamoinen saavutus kun harvemmin kerkeän hiekkalaatikon reunalta mihinkään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti