torstai 16. tammikuuta 2014

Ja tällä kertaa kenkiä -ale sellaisia

Ompelujumi jämähti päälle jouluna. Sitä nähtävästi pitää kompensoida shoppailulla. Paha paha. Pian on pakko saada kone taas laulamaan tai saan tehdä konkurssin:)

Tällä kertaa netin ihanista, pienistä putiikeista löytyi kenkien ihmemaa. Olen himoinnut pikkuapinalle Livie & Lucan kenkiä siitä asti, kun niihin ekan kerran tutustuin, joskus pari vuotta sitten. Viime kesäksi sainkin sandaalit ja nyt "ihan vahingossa" katselin alemyyntien tarjontaa siltä osin.

Huomasin kuitenkin, että ko. merkin kenkiä on vaikea saada Euroopasta, varsinkaan niitä ei löydy Suomesta. Lisäksi ne ovat kalliita täällä, jos sattuu löytymään. Niinpä suuntasin pienen surffailusession valtameren taakse. Ja kuinka ollakkaan, osuin juuri alennusmyyntien parhaimpaan saumaan (harvoin niin minulle käy -aina liian aikaisin tai liian myöhään). Tilasin siis pikkuapinalle 2 kengät. Toiset hän valitsi itse (äiti olisi halunnut toiset, mutta pikkuapina ei kertakaikkiaan luopunut kukkakengistään:).




Ihanat Livie &Luca Blossom Navy Patent kengät, eli tummansiniset, melkein mustat kiiltonahkakengät ihanalla kukkasella. Nämä ovat syötävän suloiset. Ja Apinanpoikanenkin innostui ja kulki puolet iltaa kengät jalassaan.


Toiset kengät tilasin kevättä varten. Livie &Luca Floret Turquoise patent saappaat. Ihanat. Taas kiiltonahkaa (kuva lainattu ko. firman sivuilta).





http://ep.yimg.com/ay/yhst-53052459012053/floret-turquoise-patent-youth-fall-2013-3.jpg




Ehkä voitte kuvitella mikä pettymys siitä seurasi, kun avasin laatikon ja sieltä tulivatkin esiin nämä:

 



Ja kahta numeroa liian isoina. Eipä siinä mitään. Kauniit sandaalit. Nämä pikkuapinalla muuten olikin viime kesänä (aikamoinen sattuma, vai?) , mutta odotin jotain muuta. Nämä lähtevät myyntiin jollekkin Facebookin lukemattomista palstoista, tai sitten säilön kesää 2015 varten:) Takaisin en taida uskaltaa niitä lähettää, siinäpä käy vielä niin, että sekä uudet kengät että rahat jäävät saamatta. 

Muoks. Mahtavaa asiakaspalvelua! Sain uudet kengät pikkuapinalle ja sandaaleitakaan ei tarvitse lähettää takaisin, kun postitus on niin kallista:) Eli epäily on turha ja kaikki on hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti