torstai 9. tammikuuta 2014

Tervetuloa valo ja kevät

Vihdoinkin on kohta jo kevät (niin niin, tiedetään, talvi ei ole vielä alkanutkaan). Pieniä kevään merkkejä on kuitenkin jo ilmassa. Kuten se, että matkamessut ovat viikon päästä. Silloin voi alkaa haaveilemaan kesälomasta.

Kevään tulo on vallannut jo minunkin mielen vissiin, sillä vuoden ensimmäinen ompelus ei ollut suinkaan ne vielä puuttuvat villaiset aluspaidat lapsille, vaan kesäinen t-paita pikkuapinalle.

Kankaana on Viljamin Puodin ihanaa Hattarakekkeriä sekä Majapuun musta-valkoraita trikoota. Tämän ompeluksen kanssa ei mennyt niinkuin Strömössä (tämänkään), sillä en löytänyt tutoriaalia mistään. Idean olin nähnyt eräässä ompeluryhmässä Facebookissa syksyllä, mutta tyhmänä en merkinnyt muistiin. No tulos ei ole ihan sitä mitä  piti, mutta kunnon frilla pelasti taas(kin) tilanteen.












Aika söpö se silti on, eikö?



Sitten asiasta toiseen.

 
Vaikka vielä on pimeää, on kuukauden päästä jo aika pitkät päivät. Pimeää, masentavaa tammikuuta vastaan on kuitenkin mahtava LUX. Eli Helsingin valotapahtuma.  Tänään vihdoin pääsimme liikkeelle ja kaupungille tutkimaan mitä Lux tarjoaa tänä vuonna.









 
 

Tunnelma oli mahtava, teokset upeita.

















 Lapset jaksoivat pitkän kävelylenkin kohtuu hyvin ja lopuksi pitkän paluun autolle mäkkärin ranskalaisten avulla.
Kansalaistorilla ihailimme tulisirkuksen kahteen kertaan.

Hakasalmen huvilalle viihdyimme aika tovin ja Hesperian puiston suorastaan juoksimme päästä päähän ja takaisin aina uuden teoksen luokse. Täytyy sanoa että olen vaikuttunut. Ihan mielettömiä töitä oli esillä.


 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti