tiistai 12. toukokuuta 2015

Papukaijan vermeet

Pakkohan se oli papukaijankin kaappiin jotain ommella. En tiedä, onko tapahtunut jotain ihme kompensointia, mutta tuon 8-vuotiaan esikoisen kaapissa on enemmän kesävaatetta kuin pienemmän sisaren. Miksi? Tyttöjen söpöt mekot ja ja ihanant rimpsut ja pitsit ovat vain niin ihania ommeltavia ja kankaitakin löytyy 3-vuotiaalle helpommin kuin jo koululaiselle.

Ehkä siksi. Ettei isompi tuntisi kateutta tai jotain muuta vastaavaa. Niin siinä kuitenkin on käynyt, että papukaijalle on tuplamäärät kesävaatetta (tosin enemmän taitaa olla ostettua, ihme kyllä), ja vanhatkin vielä mahtuvat. Aika hassua.

Tässä kuvapläjäys viimeaikoien ompeluista:


Majapuulta löytyi kevään magein kangas, ja papukaijan itse valitsema:) Käpysen riivaleita papukaijalla on jo hihattoman verran, nyt uusi ihana kevätväri vielä pitkähihaisena.


Paapiin keltaisen pieni mies valitsi itse ja pääkallot tulivat minulle pakkomielteeksi, varmana siitä, että papukaija rakastuu niihin:)


Siskolle hame samasta Metsolan kankaasta. Papukaijan kauluksessa taisi käydä joku fiba, ja purkuhommiin taidan joutua:)


Nämä pitkät shortsit ovat hassun näköiset kuvassa, mutta päällä oikein sopivt ja hyvännäköiset. Viljamia molemmat:)

2 kommenttia:

  1. Voi noi Viljamin shortsit on mageet! Mun pitäis kans selättää ompelujumi ja aloittaa kesävaatetehtailu, molemmat lapset on kasvaneet viime kesäisistä vaatteistaan ulos! :O

    VastaaPoista
  2. kiitti! mä mietin jo syksyompelujen aloittamista:) luulin että tässä vaiheessa kirmattais jo t-paidoissa:)

    VastaaPoista