keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluisia tunnelmia

Ompelukoneet kiinni jouluksi, olin päättänyt. Ja toistaiseksi sujuu vielä hyvin ilman vieroitusoireita. Sen verran hässäkkää ja kiirettä on pitänyt legojen ja muiden lahjojen kokoamisessa ja leikkimisessä.

Aatto sujui hienosti vanhemmillani, joulupukkikin käväisi ovella. Ei kerennyt pidemmälle. Olimme kyllä kirjoittaneet siitä asiasta, että jos joulupukki kerkeäisi Kreetalle asti tänä vuonna. Tämä siksi, että tapasimme viime kesänä tytön, joka ei ole ikinä pukkia nähnyt ja papukaija koki sen tosi ihmeellisenä asiana.





Joulupukki oli selvästi kuunnellut lasten toiveita, sillä ilmeet olivat innostuneet ja tunnelma suorastaan villi, kun paketit avattiin. Meille vanhemmillekkin pukki toi juuri hyvät.







Välillä piti hieman levätä, että jaksaa. Ruoka oli taas loistavaa, kiitos äitini.



Illalla myöhään, perinteen mukaan, kävimme Malmin hautausmaalla mummon haudalla. Öinen hautausmaa käynti kaiken syömisen, lahjarumban ja yleisen hälinän päätteeki on ihana , rauhoittava ja puhdistava. Sytytämme aina myös pari kynttilää muualla oleville läheisille, Kreikan mummoille sekä äidinäidille, ja muille jo pois lähteneille. Kotona olimme puolenyön jälkeen. Iltapuurojen ja pesujen kautta lapset sänkyyn ja meille vanhemmille omaa aikaa:)



Porvoossa kävimme myös perinteisellä jouluretkellä jo ennen aattoa. Siellä on ihana joulutunnelma, jota saa hakemalla hakea täältä Helsingistä.



 



 Hyvää joulua kaikille, Kala Xristougenna kai Xronia Polla!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti