torstai 12. joulukuuta 2013

paratiisin taikaa

Ihana Verson puodin paratiisi siis kotiutui meille jo jokin hetki sitten. Kaiken muun kiireen alla ei ole ollut aikaa sitä mitenkään työstää. Kunnes viime lauantaina vihdoin koitti odotettu päivä: Naapuruston ompelulanit. Olimme varanneet kerhohuoneen ja kutsuneet  porukkaa mukaan. Siis minä ja rakas naapurini. Aamusella käväsimme vielä Eurokankaassa viimehetken ostoksilla ja kaupassa eväitä hankkimassa.

Klo 14 maissa se sitten alkoi. Olin raahannut koneet, leikatut kankaat, langat, muun ompelutilpehöörin ja eväät kertsille. Myös paratiisin. Siitä tulikin nämä 3 vaatetta:




Kuvat ovat mitä ovat, mutta idean niistä varmaan saa:) Huomenna on päiväkodin joulujuhlat ja näillä mennään. Rakas naapuri on ommellut myös omilleen ja itselleen samasta kankaasta, joten ehkäpä me samistellaan huomenna koko porukalla? Ukko- kullan kanssa en pukisi samanlaista tuulipukua päälle, mutta hyvän ystävän ja rakkaan naapurin kanssa ei ole ongelmia olla yhtä aikaa paratiisissa.


Lisäksi ompelukärpänen oli niin tiukassa että ompelin vielä pari mekkoa, yhden hatun, villahousut, pari paitaa ja toisen tunikan  itselleni. Osa tuli ihan valmiiksi , osa jäi kantteja vaille valmiiksi. Kotio päääsimme vasta klo 23 aikoihin.



IHANAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti