perjantai 10. tammikuuta 2014

Aleostoja osa 2

Jeps. Menin hakemaan papukaijalle uusia talvihanskoja Stockmannilta. Ennenkuin tajusin mitä oli tapahtunut, olin kassalla  käsissäni Mini Rodinin punaisen dots haalarin kanssa. Siis pikkuapinalle... Ei tässä näin pitänyt käydä... Ukkokullalle en uskaltanut vielä kertoa, sillä vaikka ale % oli kohdillaan, jäi haalarille hintaa vielä ihan liikaa. Äsken ripustin haalarin vaivihkaa tuohon eteisen naulakkoon samalla kun heitin käytössä olevan Molon haalarin pesuun (juu, pinkki haalari oli ennemminkin harmaa kaikesta kurasta).








Aika söpösöpö eikö? Pikku apinaa on vaan aika mahdoton kuvata niin, että kuvat olisivat teräviä. Lunta odotellessa.

Tässä muuten vielä se ensi talven Molo Kids rabbit haalari koossa 98. Näyttää hyvältä, vajat 10 senttiä liian iso vielä, eli toivoa on että mahtuisi ensi talvena, tai ainakin alkutalven. Tähän mennessä on pikkuapinan kasvu ollut sellaista että kesken talven on jouduttu päivittämään haalari isompaan.

Tämäkin on superihana.

2 kommenttia:

  1. Ihania haalareita molemmat! Ilmottele jos oot halukas jomman kumman myyymään.. Kumman tahansa kelpuuttaisin tytölleni :)

    VastaaPoista
  2. heippa, mini rodinin palautin, kun oli virheellinen - ekassa pesussa värjäsi koko puvun punaiseksi, siis nuo valkoiset pallot ja pupu (onneksi) mahtuu vielä heittämällä päälle, joten se ei lähde myyntiin vielä:)

    VastaaPoista