torstai 19. helmikuuta 2015

Vauvauutisia

Mutta ei meillä, hahaha. Kavereille sitten runsain mitoin. Tänä keväänä on korviin kantautunut useita vauvauutisia. Yksi on jo syntynyt, yksi on juuri syntymässä ja yksi tupsahtaa maailmaan myöhemmin keväällä. Viimeinen on tullakseen kesän lopulla.

Jotta jännitys säilyisi, en paljasta mihin mitkäkin vaatteet matkasivat. Elokuun ihme jäi vielä tästä ompelu-urakasta ulos, mutta kolmelle muulle tässä pientä. Tyttöjä ja poikia kuitenkin molempia on tiedossa :)

  Paapiin ihanaa herukkaa ja Noshin vaaleanpunaista joustocollaria, koossa 56:) Suloista

 Noshin salmiakkia myös koossa 56, mutta OB:n kaava olikin hieman omituinen ja koko on lähempänä 68/74. mutta eipä tuo mittään haittaa:)


Jonicilta tilattu macarons-kangas on nyt lähes tuhottu. Aluksi oudoksuin kuosia, mutta ajan kanssa olen tykästynyt enemmän ja enemmän. Tähtitrikoo muotoutui caprileggareiksi kesää ajatellen, kangas myös Jonicilta. Molemmat koossa 56.


 Majapuulta kolmioita, Aarrekidiltä avaruutta ja Jonicin tähtiä. Koko 50/56 .

Aika söpöjä, eikö? Mustia tähtipöksyjä on tosiaan kahdet, toiset tytölle, toiset pojalle:) Ihanasti sai kankaan loppuja käytettyä näihin pikkuruisiin vaatteisiin. Ja nopeasti saa aikaan, viuhh viuhh vaan ja sauma on surauteltu:)


Onnea uusille tulokkaille ja perheille:)

2 kommenttia: