perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ihana Mini Rodini

Olen hulluna mini  rodiniin. Voin myöntää sen helposti. Silti uuden kevät/kesä malliston ilmestyessä en tilannut mitään. Siis drop1 ilmestyessä. Se onkin aika mysteeri, miten sain hillittyä itseni. Olisihan siella ollut varsinkin pikkuapinalle vaikka mita kivaa.

Nyt kuitenkin ilmestyi drop2...

Taaskaan ei ollut tarkoitus tilata mitään, mutta kun tuolla yhdessä keskusteluryhmässä hengailee tarpeeksi kauan, alkaa sormet napsutteleman tilasusta ihan kuin itsestään:)

Kimpassa tilasimme useamman naisen voimalla itse pääkallopaikalta Ruotsista tukaaneja ja liskoja.:) Se oli oikeastaan hetken huumaa, ei ollut tarkoitus, mutta ihan "vahingossa" sitten tilasin pikkuapinalle tukaani t-paidan ja mintun liskomekon, papukaijalle mintun lisko teepparin ja tukaani teepparin. Niin ja tukaani pipon vielä yhteiseksi Siinä meni kipuraja ja nuukuus iski:)

Huh. Jos yhtään olisin jäänyt miettimään,olisi tilaus varmaan jäänyt odottelemaan jotain alekoodia jostain.

Nyt se kuitenkin on tehty ja ja tilauskin on saapunut Suomeen. Huomenna otan lapsukaiset auton kyytiin ja ajelen 50 kilometrin päähän asti hakemaan pakettiani. Tässä vielä muutama kuva Mini Rodinin sivuilta, tälläisiä meille huomenna saapuu:)





Ja alennusmyynteihin jäi vaikka mitä, ananakset, pinkit liskot, pandacollarit jne...
Ja lopuksi vielä linkkiä kaikille epäuskoisille:) Mini Rodinin vaatteet ovat ihania:)

1 kommentti: