maanantai 31. maaliskuuta 2014

Satumaailmaa

Pikku apina sai satumaisen yksisarvismekon isoveljen synttäreitä varten. Isoveli, papukaija taas sai karusellipaidan samoja kemuja silmällä pitäen. Papukaijan paita on normaali raglanhihainen, tummanharmaalla selkäosalla ja hihoilla. Kantit ovat petroolia resoria tuomassa vähän särmää. Pikku apinan mekossa on mintut kantit, puolipitkät hihat, silkkinauhasta vyö (vyölenkit ompelin käsin). Helmassa on vielä puuvillapitsiä. Hahaa, pesemätöntä. Hupsista. Jokainen voikin siitä sitten päätellä, mitä mekkoselle ekassa pesussa tapahtuu:) No sitten laulaa lankasakset purkamislauluaan:)

Ja tässä välissä pitänee tirauttaa pari kyyneltä. Milloin minun vauvasta on kasvanut tuleva eka-luokkalainen. Ihan käsittämätöntä. Toisaalta ihanaakin, mutta aika kamalaakin:) Onneksi papukaija on niitä lapsia, jotka kaipaavat vielä äidin syliä ihan valtavasti:) Painon puolesta vaan ei tuota  isoa murusta enää kannnella (eikä ole oikein tarvekkaan, onneksi).

Tässsä kuitenkin juhlavaatetta lapsukaisille:





Papukaijan kangas on Stoff ja Stilliä, apinanpoikasen Kameleont Desingilta.

Ja kyllä, meillä on reikiä seinässä:) Ja vasta juuri tajusin, miten hienosti niistä saa lasten vaatteet roikkumaan, jos on tarvis:)

2 kommenttia:

  1. Ihanat taas kerran :)
    Tuttu tunne, kävellä henkari kädessä ja miettiä mihin sen saisi tökättyä :D

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta. Kuin en ole tajunnut aiemmin ripustaa vaatteita noin aiemmin:)

    VastaaPoista