keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulun taikaa...eikun vaatteita:)

Jouluksi on tietenkin pakko saada uudet vermeet.


Pehemiältä napsui ihanaa vadelmaneulosta, josta sain itselleni ja papukaijalle. Omasta ei nyt satu olemaan kuvaa, se on niin ihana, että kulkee pyykkikorin ja päälläolon kehää ihan kokoajan:) Kangasta tuli kuitenkin puoli metriä liian vähän tilatusta ja sekös pisti mielen matalaksi. Piti saada vielä pienelle apinanpoikaselle oma joulumekko samasta, mutta eipä onnistunut.

Onneksi Käpyselle oli tullut ihanaa joulukangasta, joten uutta tilausta vaan vetämään:) Puolukanpunainen Majapuun lumihiutale trikoo odottaa vielä leikkuuuta, mutta kyllä se jouluksi valmistuu sekin.





Pompula nauha pääsi ennen ompeluja kummitusta koristamaan (---"mutta äiti, mä TARVIIN sitä pompulanauhaa, mun PITÄÄ saada leikkiä sillä" neiti 3-v tomerasti komentaa). Kummitus on  muuten tehty maizenasta keitetystä tahnasta ja vanhoista pitseistä, kovettui maljakko-pallo sydeemin päällä ja nyt on kuin oikea leijuva kummitus:)



Niin ja onhan tässä ommeltu paljon muutakin, mutta kun ei kerkeä valokuvaamaan. Tässä ihan sattumalta kuva herukkamekosta, joka valmistui jo kuukausi taaksepäin.

 



 Hyvää joulunaikaa kaikille!




2 kommenttia:

  1. Ihanat jouluompelukset! Tykkään tuosta vadelmakuosista tosi kovin, harmittaa kun ei tullut punaista tilattua itsellekin :/ Ei siis ihme, ettet ehdi välissä kuvailemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Tuo vadelma on kyllä niin herkku, haluaisin sitä lisää eri väreissä ja paljon!

    VastaaPoista