keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Chi Vespa mangia le mele..


Eli kuten kaikki varmaan arvasivat, Noshin skootterit päräyttivät meille. Taas. Ensimmäiset kokoontumisajot tässä osoitteessa tapahtuivat kesällä, pinkin skootterin muodossa. Nyt värin saivat valita mies ja poika. Siispä meille muuttivat siniset skootterit keltaisella pohjalla.



Nimittäin. Eräänä päivänä koin shokin. Ukko-kulta ei paljon printtivaatteista välitä. Eikä oikein minun tekemistä. Siis itselleen. Kunnes kesän alussa kysäisin olisiko tarvetta parille t-paidalle. Olihan niille. Siitä se sitten alkoi. -"tekisitkö vielä yhden". -"miten olisi, parit pyjamahousut?" jne. Sitten pyyntö: -"etsisitkö jotain graafista autotrikoota. Haluaisin paidan" (ja sitä ei ole löytynyt vielä). Lopulta kuin huomaamatta olkani ylitse tietokoneen ruutua katsellen: -"onpa kiva skootterikangas, tekisitkö minulle jotain".



Siis täh? Herra "Minulle ei mitään lastenkankaita, raidallinenkin on jo hieman hippi-tyyliä".



Näytinpä vielä Noshin sivuilta lastenpaidan ukkoselle, sen, jossa on raidalliset hihat ja skootteria etu- ja takakappaleessa . Ja sellainen sitten tuli tilaukseen (juu, sekä raitaaa ja lastenkuosia ja kirkkaita värejä samassa paidassa. Ukko-rakas on menettänyt mielensä:). Papukaija halusi tietysti saman kuin isällään. Ja pikku apina kun näki miesväen vaatteet, rupesi kiljumaan apinanaisella tavalla haluavansa myös (no se on vielä harkinnassa, nimittäin ajattelin tehdä loppukankaasta parit pipot ja kaulurit ja jonkun vauvalahjankin).







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti