perjantai 11. lokakuuta 2013

Luudalla lentelemään

Noitamainen mekko joustokollarista. Ei voi muuta sanoa. Luuta käteen ja menoksi. Musta kissa vain puuttuu, mutta muuten olen valmis.

Tarkoitus oli tehdä mekko jonka kanssa voisi pitää kaikkia ihania leggareita joita olen suunnittelen tekeväni. No kaikki oli hyvin kunnes...sovitusvaiheessa silmät menivät kieroon ja napsaisin helmasta 10 senttiä liikaa pois. Kamala tragedia, jota sitten vatvottiin koko ilta miehen kanssa. Hänkin jo huolestuneena kyseli -"mitäs nyt aiot tehdä". Ihanaa kiinnostumista minun elämään.

No lopulta ompelin joustocollegesta helma"resorin" ja mekosta tuli pitkä tunika. Ei missään nimessä tarpeeksi pitkä pidettäväksi ilman housuja tai hametta, kotona voi leggareiden kaveriksi kyllä laittaa.  Mutta eipä haittaa (Muoks. Tänään ulkoilutin itseäni kauppaan tämä päällä kera leggareisen. Hyvin riitti pituus sittenkin).Ihana tästä tuli. Kengurutaskun koristeena on vaaleanpunainen pitsi ja hupun vuorina musta-valkoraitainen trikoo. Kirsikkana kakun päällä on hupun tupsu. Noita ja tonttu yhdistettynä. No niin, eipä haittaa. MINÄ TYKKÄÄN:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti