tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kun me lähdetään yhdessä seikkailemaan...


...kerää kimpsut ja kampsut matkaan vaan. Näin sitä kuljetaan...

Kuka arvaa? No Ti-Ti Nalle tietenkin! Pikkuapina on fanaattinen fani (kyllä, 2-vuotias voi osata ulkoa kymmeniä lauluja, kun oikein niistä tykää:). Papukaija taas rakastaa laivoja.

Joten mikäs sen parempi kuin Ti-Ti-nalle risteily Siljalla Tukholmaan ja takaisin. Ihana ja yllytyshullu serkku lapsineen lähti mukaan, joten meitä oli 2 äitiä, 1-v, 2-v, 3-v ja 7-v lapset mukana. ja siltä se tuntui välillä. Kuka makasi milloin missä ja kiukutteli, jokainen halusi vessaan eriaikaan ja aamiainenkin nautittiin ikkunalaudalla, kun ei vaan kyennyt istumaan tuolilla. Mutta hei , pääasia oli, että HAUSKAA oli, niin aikuisilla kuin lapsillakin. (Ja minä pääsin NK:lle Rodini ostoksille. Sitä ei kyllä tiedä muut kuin serkku, sen verran sutjakkaasti vaatteet katosivat pusseista vaatekaappiin.).

Pikkuapina ei jaksa enää odottaa lähtöä. Sutjakasti sujahtivat kumpparit jalkaan ja reppu selkään. repussa ovat tietysti Äiti- nalle ja Tau-nalle sekä yksi kirja.


Vähän vielä kuvia itse reissusta:



















Ja vielä. tänään ei kuvan asettelu onnistu ei millään. Heitän pyyhkeen kehään ja annan olla näin. Tälläistä tämä meidän elämä muutenkin, aika kaaosta:)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti