lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lahjoja ihanille pikkupalleroille

Mutta ei omille:) Nämä menevät serkun lapsukaisille. Toivottavasti tykkäävät. Pinkkisävyiset ovat n. 104 cm kokoiset. Chillaxit houskaavana ja on the road muistaakseni paitakaavana. Siis Ottobrestä.

Pienemmälle on paita 92 cm Hoopsista pienennetty (hmm..toivottavasti ei liikaa) noin 74 cm kokoon. Housut vanhasta 86 kaavasta myös pienennettynä, haarasaumaa madallettuna (haaremi/kestovaippa-tyyliä). Kumpparit puuttuvat molemmista housuista vielä. Toivottavasti nuo pikkulikan vaatteeet sopivat. Housut ovat varmasti liian isot ja paita ehkä jo liian pieni. Olisi ehkä pitänyt voittaa laiskuus ja piirtää oikean kokoiset kaavat:)

Kankaina ovat Majapuun palomiesneulos, Emelin/Neenuskan appelsiini velour ja Viljamin puodin hattarakekkerit ja puudelit. Ihania kankaita kaikki.



Tykkään:)

Isommalle neidolle on lisäksi vielä kirpparilta löytynyt peli "Tieto, taito & temppu". Meillä hyväksi havaittu ja hauska, kehittävä peli. Tämä oli tarkoitus neidille ostaa uutena, mutta tuo kirppisversio oli niin siisti, että päätin napata sen mukaani.



2 kommenttia:

  1. Molemmat housut on jalassa olleet ja hyvät olivat. :) Paidat odottavat vielä lämpimämpiä kelejä.

    VastaaPoista