sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Siiri ja Myyry jäätelöllä.

Kerrankin päätin aloittaa lapsista ja tuhlata harmaan Siiri ja Myyry -trikoon heihin. Pitkään sitä pyörittelin käsissäni. Olisin halunnut kesämekon, leggarit ja pipon itselleni. Ja lapsille paidat nyt ainakin.

No kaikkea siitä ei saanut, joten päätin kerrankin unohtaa itseni ja tehdä vain lapsille. Haha, yleensä meillä on niin että, ihanat kankaat äidille, ja lapsosille jämät:) Tällä kertaa toisin. Ja vaaleanpunainen Siiri ja Myyry on vielä hyllyssä odottamassa inspistä. Nyt kyllä hieman harmitti, että sitäkin tilasin, on tuo harmaa jotenkin niin paljon kivempi.






Tässä on ukko-kullalle taas pähkinä purtavna. Kumpi on kumman setti? Viimeviikolla oli pikkuapina pukeutunut isoveljen paitaan isänsä toimesta (juu tuo alle metrin pätkä sopi hyvin 128 cm kokoiseen paitaan) ja taannoin oli papukaija saanut päällensä pikkuapinan college mekon eskariin.

 -"no, mä luulin, että se oli papukaijan paita. Hyvinhän se mahtui, hihat oli vaan vähän lyhyet".

Voi tuota ukko-kultaa. <3

Paitojen kaveriksi ompelin kummallekkin Verson - Puodin jäätelö joustocollegesta shortsit. Kaava on viimeisessä Ottobressä, ja voisin sanoa, että meinasin kuolla.

Ensinnäkin onnistuin ompelemaan papukaijan shortseihin toisen pikkuapinan shortsien takakappaleista. Jonka huomasin, kun pöksyt olivat valmiit. Toiseksi tuo resorikanttaus, joka alkaa etulahkeesta ja kaartaa vyötärölle, oli saada (siis sai) minut epätoivon partaalle. Kaarros kohta on ihan mahdoton saada siististi. En taida jaksaa selittää tarkemmin. Ken ompelee ja testaa, ymmärtää. Ken ei, ei varmaan jaksa kiinnostua tästä pikkuyksityiskohdasta:)



Silmä lepää tässä harmaan ja mustan liitossa, eikö. Ihanaa kun kerrankin on vahän hillitympää.
 
Lisäksi ompelin papukaijalle samalla kaavalla vihreät joustocollege shortsit (ja huom. kanttaus onnisti jo aika kivasti, kunhan ei katso nurjalle). Kantit ovat vanhasta trikoopaidastani, kun ei sattunut olemaan sopivan väristä resoria. Shortsien kaveriksi  mehujäätaikaa -trikoosta hihaton. Tummansiniset kantit ja musta-valkoraita selkäosa ja edessä pituutta tuomaan. Edessä on siis vale helma.






Kaiken kaikkiaan ihan kivat setit (ja miksi, oi miksi, kuvissa vaatteet aina vetävät joka suuntaan, vaikka silitysraudallakin niitä on uhkailu).

 Toivotaan, että kesä on kuuma ja pitkä <3

2 kommenttia:

  1. Oiii mitä settejä! Sun pitää tilata niitä kokonumerolappuja niin ehkä ne vaatteet pukeutuisi oikeisiin kohteisiinsa? :)
    Ja mulla ei tulis näillä taidoilla edes mieleen kokeilla tehdä tollasia shortseja :P Menisi niin syteen ja saveen ja minä lataamoon!

    VastaaPoista
  2. Ei ne kokolaput auta😊:) kun niitä ei siis katsota, haha. Kiitos. Itse olit tehnyt ihanat hattaravaatteet <3

    VastaaPoista