tiistai 3. kesäkuuta 2014

Jäätelöä, hapsuja ja pinkkiä

H&M:llä näin tässä taannoin ihanan hapsutopin, jota koristi ananas printti. Toppi oli jo kädessä, mutta sitten alkoi omaatuntoa kolkuttamaan ja jätin paidan (sunmuuta) kauppaan ja suoriuduin ulos.

Ajatus ei kuitenkaan jättänyt rauhaan, joten minun oli pakko ommella oma versio hapsutopista pikku apinalle. Samalla ompelin pinkit Siiri ja Myyry caprit topin kanssa käytettäväksi.



Värit ovat luonnossa aika paljon kirkkaammat, ilta valossa kaikki näyttää niin hailulta. Topin kangas on paksua persikan väristä trikoota ja kuvat on tehty silityskalvoilla.



Tässä yksityiskohtaisemmin vielä tuo kuva


Helma on siis hapsutettu ja hihansuut ja kaula-aukko ovat raakareunaisia. Niitä kiertää kaksoineullalla tehty koho-ommel antamaan vähän terävyyttä ja ilmettä.



Sovituskuvaa lisäilen, kun sitä on saatavilla. Nyt pieni prinsessa on untenmailla, eikä sovituksia enää saa.

 Pieni äidin pallero muuten täyttää 3-v perjantaina. Aika hurjaa. Huomenna lähdemme pariksi yöksi ystävän mökille ja paluumatkalla tuo pieni Titi-nalle fani pääsee Titi-nallen kauppaan valitsemaan omaa synttärilahjaa. (Ja aika mieletön palvelu heillä, koko talo ja kauppa ovat kiinni, mutta kun muuten ei onnistu, saamme käydä privaatti ostoksilla perjantaina. Aika ihania ovat siellä Titi-nallen talolla, eikö?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti