keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Valmistautumista syksyyn

Pikkuapina aloittaa päiväkodin. Iso tyttö. Nuori neiti on ihan innoissaan. "Jee Jee Jee, äiti mä PÄÄSEN päiväkotiin!" huutelee tuo päivittäin.

Yhdessä tuumailimme syksyn vaatteita. Neiti halusi ehdottomasti ruusupaidan, muuten äiti sai vapaat kädet.

Lopputulos oli hellyyttävä.

"Äiti, ihana, oi äiti, tämä on niin kaaaaaunis. Äiti olet niin taitava. Minäkin haluan ommella isona".

Nuoren neidin syksy on kovin harmaa ja vaaleanpunainen:)
Pinkistä Siiristä ja Myyrystä (jokohan tämä riittää, kaapista löytyy turkoosia, keltaista ja harmaata Siiriä ja Myyryä jo ennestään) yhdistettynä harmaaseen pilvitrikooseen tuli apinalapselle tunika, pidemmällä takahelmalla. Edestä paita kaartuu lyhyempänä, sekä leggarit. Ruusuista tuli pelkistetty pitkähihainen t-paita ja sirkushepoistta Ottobren Chillax-kaavalla housut. Aika söpöjä kaikki.




 Kuvat ovat vähän heikkoja, mutta hei, eipä haittaa:)


Itselleni ompelin sirkushepoista ja Siiristä ja Myyrystä kahdet leggarit, voimme sitten samistella tarhamatkoilla yhdessä:)

By the way, hyviä nukutuskeinoja kaivataan. Täällä on taas molemmat lapset hereillä puolen yön aikaan. Ukko-kullalla paloi käämit ja hän lähti nyt työntelemään pikkuapinaa ulos rattailla. Enpä usko, että neiti nukahtaa, sellaisissa liekeissä se vielä tuossa oli, että väsymys on jo muuttunut hypertilaksi. Kyllähän tämä vielä käy kun koulu ei ole alkanut, mutta, no, viikon päästä on papukaijan saatava nukkua riittävästi koulun takia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti