maanantai 22. syyskuuta 2014

Kissoja

Kissoja, kissoja kissoja. Miten sitä nyt näin pääsi käymään, pelkkiä kissoja? Beigepohjaisen kisukankaan pikkuneiti valitsi itse Pehemiän nettikaupan valikoimista. Lumitiikeriä odottelin pitkään löytyväksi ja vihdoin KVK sitä sitten toikin Suomeen. Muuallakin sitä taisi olla jo aiemmin myynnissä, mutta heräsin myöhään. Hassut kissat hatut päässä ei iskenyt alkuunkaan, kun kangasta katselin eri nettikaupoissa. Sitten vähä vähältä rupesinkin miettimään, että... mitä jos? Lopulta sitä muutti meille pikkupätkä, juuri mekkosen verran.


Pikkuneidin kaappiin pääsee näin ollen kolme kissa-aiheista vaatetta:

Mekko vaaleanpunaisilla kanteilla. Eteen halusin tuollaisen rypytyshässäkän, mutta ei se sittenkään oikein toimi. Ehkä perinteinen rusetti sittenkin? Tai jotain? Ilman mitään, mekko on kovin pelkistetty, toisaalta miksei välillä niinkin? Kangas on ihanan värinen, herkkä. Kunnon pikkutyttö - kangas.


Sitten digikisut. Kangas on ihanan värinen, sävyt sopivat hyvin yhteen, eikä todellakaan ole mikään liian hempeä. Väritys on jotenkin todella ilmava ja sopii pikkuapinalle. Kuosikin on tosi hauska, nyt kun sitä on tässä hetken jo kerinnyt katsella:)


Kolmantena oma suosikki, lumitiikerit. Olkapään "siivet" ja perus slimmi malli tuo tyttömäisyyttä muuten aika "kovaan" kankaaseen. Väritys ja kuosi on jotenkin aika hurjia tai ehkä ennemminkin kalseita suloiselle punaposkiselle pikku tytölle, mutta muhkean tyllihameen kanssa tämä on I-H-A-N-A! (ja pääsinpä hetkeksi harjoittelmaan kuvankäsittelyä, pitkästä aikaa. Selkeästi on vielä työtä tehtävänä sillä saralla:)


Kissoja siis. Mitähän seuraavaksi?

1 kommentti: