keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pikkuapinan Aku Ankat

Pikkuapinalle on niin helppo tehdä vaatteita. Neiti haluaa kaikkea, varsinkin sitä, mitä äidillä tai isoveljellä on. Samoista kankaista. Varsinkin neiti on pyydellyt "leikkareita" viimeaikoina useaan otteeseen. Kun nuori neiti näki äidin Aku Ankka "leikkarit", alkoi sellainen valitusvirsi, että pakkohan pienelle oli omat ankka-leggarit ommella. Kangas ei vaan riittänyt kuin toiseen lahkeeseen, joten toinen on perus mustaa, rusetti yksityiskohdalla. Rusetti olisi ehkä sanut olla hieman isompi, joten lähiaikoina (jos jaksan) saatan lisätä niitä vielä pari tuohon jonon jatkoksi. Musta trikoo on kierrätys kangasta, omista vanhoista, risoista äitiyshousuista:) Kuva on suorastaan kriminaalisen huono, mutta livenä nämä ovat kyllä tosi söpöt:)





Pikku neiti sai myös tunikamekon samasta kankaasta kuin äitikin. Voi sitä riemua:)
Edessä kulkee kaksi frillaa, aika painavia muuten ovat, trikoota molemmat. Toinen pää on sivusaumassa ja toinen kaula-aukossa. Kauluksen kanttaus on vähän vajakki, kun en katsonut ollenkaan raitojen menoa, mutta oikeesti, onko mitään väliä:) Hihan hatkeet ovat yksinkertaista resoria, ihan vain kaksoisneulalla käännettynä. En ole aiemmin sellaista harrastanut, siis resori on aina tähän asti ollut kaksinkertainen, mutta nyt päätin testata ja tulos on aika kiva, kevyt ja joustava. Taidan tehdä näin uudestaankin!



3 kommenttia:

  1. Oi tuo tunika on ihana! Ja hauskat leggarit, rusetti tuo hyvin yhtenäisyyttä :)

    VastaaPoista
  2. kiitos vaan molemmille:)mustakin tosta tunikasta tuli ihan kiva.Vähän jotain muuta kuin aina sitä perustunikaa pikkuneidille täällä:) pitäisi varmaan kehitellä uusia kaavoja, kun tuntuu että samoja vaan aina pyörittelee:)

    VastaaPoista