perjantai 26. syyskuuta 2014

Papukaijalle

Papukaija on siitä hassu pieni mies, että hän rakastaa erityisesti vaatteissa pinkkiä, punaista ja tyttömäisiä kuoseja. Mielelläni niitä hänelle soisin, mutta karu koulumaailma pistää miettimään. Niinpä yritän hieman vältellä pahimpia tyttökankaita. Mutta, kun Papukaija sanoi haluavansa Noshin lintu kangasta, totesin, että sopii. Oranssinsävyinen kangas on juuri sopiva pienelle pojalle. Tumma pohjaväri ja haalea oranssi, ei lainkaan tyttömäinen, mutta kuitenkin herkkä ja papukaijaan vetoava. Värit ovat luonnossa kauniimmat, pehmeä oranssi ja saven väri.


Aku Ankasta en edes kysynyt, tiesin jo valmiiksi että papukaija tulee rakastaaan kangasta. Ja kiva siitä tulikin! (Ja sotkut voisi siivota pois ennen kuvien ottoa:)


Surffikangas ei minua itseäni niin innosta, mutta papukaija käy ihan kuumana tyrskeisiin ja aaltoihin, joten kangas oli taattu menestys. Ihan kiva tästäkin tuli, peruspaita. Hieman mietin tuota kaula-aukkoa, että tuliko liian iso. Se selvinnee kun pääsemme sovittamaan:)
Ja taas katselen tätä kuvaa tässä kirjoittaessa ja mietin yhtä juttua.

VOISINKO JOSKUS OPPIA SILITTÄMÄÄN VALMIIT VAATTEET!!

Luokattoman näköistä, kun helmakäänteet pullistele ja kangas on rypyssä. Silitystä harjoitan kyllä ompelun aikana, mutta valmis tuotekin olis varmaan syytä tutustuttaa silitysrautaan.



Hirveän monta muutakin tuolla kasassa on valmiiksi leikattuna. Kunhan löydän aikaa jostain, surrauttelen lisää vaatettta isolle pienelle, jalat ja kädet ovat jo kohta kilometrin pituiset, ja vanhat vaatteet alkavat olla jo liian pieniä. Uudistusta vaatekaappiin siis kaivataan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti