sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kloorikokeilua

Olen jo jonkun aikaan ihaillut klooritekniikalla tehtyjä kuvia, siis kankaaseen. Halu testata on ollut kova, mutta uskallus ja aika ei ole riittänyt.

Nyt kuitenkin reipastuin ja tein ensimmäisen kokeilun. Ok, ei mennyt kuin strömssössä, mutta ihan siedettävä tuli. Ensi kerralla (kyllä, varmasti tulee ensi kerta ja useampikin -tämä oli koukuttavaa) osaan varoa tiettyjä juttuja.

Testi tehtiin Tritekstistä ostetulle puuvillacollegelle, joka on maannut jo kuukausia kaapissa. Papukaija tämän kankaan itselleen valitsi silloin joskus syksyllä, mutta ilkeä äiti on jättänyt kankaan kaappiin kun inspiraatiota ei ole tullut (oikeesti, rumanvihreä joustamaton college, mitä siitä sitten voisi tehdä...?)

Nyt kaivoin kankaan kaapista, leikkasin kontaktimuovista sabluunan ja räiskin  klooria päälle.



Tuloksena on Lego Chima Lavallin kuva, jonka papukaijakin hyväksyi!


Onneksi sattui ompelutarvikkeissa olemaan vielä vihreä kangastussi, niin sain nuo kloorivalumat paikattua ja viivoja vahvistettua  (kyllä, ensikerralla osaan roiskia kloorin paremmin:)




Niin ja jos joku ihmettelee tuota pallukkaa tuossa Lavallin alapuolella, niin voin kertoa että se on Chi.. Chima maailman taikakalu, jota kaikki heimot tavoittelevat. Jotain sitä äitikin pakosti oppii, kun talossa on kohta 7-vuotias pikkusälli:)

Kaavana on viimeisestä Ottobrestä Relaxed Fit reippaasti kavennettuna yläosasta. Ja Lavall kurkistelee tuolta lahkeesta. Ihan ei mennyt nappiin, kun ideat kuvan parantamiseksi loppuivat, joten tämä on nyt sitten näin.




Luulen, että papukaija on kuitenkin tyytyväinen:) Ukkokultakin tykkäsi ja tilasi jo itselleen mustasta trikoosat tehdyn paidan, johon minun pitää valkaista vanhan Porschen kuva. Että silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti