maanantai 17. helmikuuta 2014

Ompelukärpäsen viemää

Ompelukärpänen iski oikein pahasti (pitkän tauon jälkeen). Naapuruston ompelukerho kokoontui taas lauantaina ja oli muuten tosi kivaa. Tässä muutama esimerkki valmistuneista. Kaikkea en ole vielä kuvannut, joten aiheesta jatketaan toisessa postauksessa.

Pikkuapinalle hattarakekkeri paita. Tuli hyvä, sopiva ja kaikin puolin söpö. Alunperin tarkoitus oli laittaa myrkynvihreät resorit, tulevaa tyllihametta ajatellen (juu se on jo leikattu, ja ompelun aloitusta työstän jo mielessäni:). Se kuitenkin unohtui, ja paita sai pinkit resorit.


Ihana pinkki Metsolan helistin muotoutui hupparimekoksi. "Aurinkoja" pikkuapina tuumasi ja nappasi mekon heti päälleen .


Papukaija sai keltaisen bambi-teepparin (mikä ihana kangas, kiitos vain eräälle tutulle, joka tätä pätkän myi. Metsolan unelman pehmeä trikoo:) ja Verson puodin karkkicollege byysat.


Housut ovat aika kapeaa mallia, pitkillä resoreilla. Hauskan näköiset hoikkeliinilla, ja varmasti mukavat.

 


Pikkuapinalle vielä toinen hupparimekko velourista. Emelin ja Neenuskan ihana appelsiini kangas on suloista. Mekko on vielä sovittamatta, helmaan on jätetty aukko kumpparia varten. Täytyy sitten sovittaessa katsoa, tehdäänkö tästä pussihelmainen vai ei.




Lisäksi ompelin "laneilla" pari muutakin vaatetta ja viimeaikoina myös. Niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia: