perjantai 15. marraskuuta 2013

Ekapeli

Ekapeli on hurjan hyvä. Se on tarkoitettu eskareille ja ala-asteen ekoille luokille äikän ja matikan opiskeluun. JA miksi kerron tätä?

No papukaijahan on eskari. Ja eskari jolla on intoa opetella kirjaimia, mutta vanhemmat jotka eivät osaa opettaa. Sitten kun vielä pakettiin laitetaan tuo kaksikielisyys ja erilaiset aakkoset tuossa kakkoskielessä, on soppa valmis. Eli hankalaa on.

Papukaija mielellään kirjoittelee kirjaimia ja kyselee mikä mikäkin on. Mutta ekapelin avulla hän on päässyt harjoittelemaan ihan oikeasti, äänteitä, tavuja jne. Ja se on HAUSKA. Ilmainen nettipeli joka on kehitetty Jyväskylän yliopistossa. Sen voi ladata tästä osoitteesta.

No miksi tämän kerron, olisin voinut pitää meidän pikku salaisuutena? Meille tämä vinkki tuli puheterapeutilta ja onneksi tulikin. Peli on ollut tuiki tarpeellinen pienen pienen papukaijan oppimishalun ja himon täyttämiseksi.  Joten en voi mainosta tätä tarpeeksi. 

Se siitä. Suosittelen lämpimästi kaikille 6-v ja sitä ylöspäin.

Ensi viikolla muuten ollaan sovittu treffit naapurin rouvan kanssa. Me lähdemme käymään Akateemisen Starbucksissa, Hobby pointista hakemaan lisää silityskalvoja (kyllä, kyseinen rakas ystävä on ihan yhtä hurahtanut ompeluun kuin minä) ja jos aikaa riittää suuntaamme vielä Kalasatamaan Early Learning nimiseen kauppaan/yritykseen josta löytää kaikkea oppimisen tukemiseen. Mieletön valikoima hauskoja pelejä, lukemisen tukemiseen välineitä, matikkaan, tunteisiin, jne.. Tälläistä kelloa olen harkinnut papukaijan ja pikku apinan touhuja rytmittämään:)





 Tässä on kyllä kaksi sellaista tättähäärää, että aikaa näyttävä kello voisi olla äidin helpotus arkihommissa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti