keskiviikko 6. marraskuuta 2013

You Tube lapset

Niin siinä on käynyt. Ihan huomaamatta. Että apina ja papukaija ovat nenä kiinni YouTuben videossa, aina kun vaan annetaan. Skaala on laaja papukaijan linnanmäki ja kirkonkello videoista aina pikku apinan Ti-ti nalleen. Uusimpana taloon on muuttanut Robin:) Tietty. Tätä on odotettu jo hetki, mutta vihdoin tuo pikku eskari on päiväkodissa oppinut, että Robin on ihana. Poikienkin mielestä.

Eilisilta tai siis nukkumaan meno aloitettiin kuuntelemalla yläsängystä tulevaa lauluharjoitusta "boom kah" vain raikasi kun papukaija lauloi. Klo 02 jälkeen kuuluu uninen ääni "mäkin haluan katsoa teletappia". Ilmeisesti unessa siitä keskusteltiin. Parin minuutin kuluttua kuuluu tömahdys (apina laskeutuu sängystä) ja askeleita. "ai kato äiti. Mä menen katsomaan teletappia". Olen taktisesti parkkeerannut itseni patjalle lasten huoneen ovensuuhun. Kuuluu osana taktiikkaan "näin saat lapset pysymään sängyssä" (turha kuvitellakkaan, mutta pakko yrittää. Ei enää kykene nukkumaan 4 ihmistä samassa sängyssä).

 Palautan pikku apinan takaisin sänkyyn. "Äiti. Teletappi?" Mä haluan tietokoneelta. -"Ei" vastaan.  
-" Laita edes Ti-ti nalle".

-" Ei käy nyt nukutaan" totean. Alkaa sellainen huuto, että oksat pois "mutku mä haluun". On sanomattakin selvää kumpi ottelun voittaa..ja kuitenkin kamppailu päättyy äidin tyrmäävään rapsutusotteeseen 5 minuutin jälkeen.



 Jihuu tää tuulettaa täällä eikä malta oikaista patjalle. Tulos äiti 1 - apinalapsi noin 100 tällä viikolla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti