sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Maatuskan lumoissa

Viimeaikoina on jokapuolella näkynyt maatuskoja. Kunnon muoti-ilmiö, jolta ei tämäkään perhe ole välttynyt. Ensin meille muutti Rouva Maatuska. Se on yksi pikku apinan lempileluista. Apinalapsi jaksaa avata ja kasata sitä vaikka kuinka kauan.




Sitten tuli Metsolan maatuskavelouria, ihan vahingossa, toisen pesussa pilalle menneen kankaan sijalle. Siitä tuli mekot äidille ja tyttärelle. Tällaiset siis löytyy aiemmasta postauksesta.

MUoKS. Metsolan maatuskaa on tulossa vielä lisää meille, nimittäin ysmyiltä sain tilattua pinkin maatuskatakin pikku apinan kevät rientoihin. Se on aika ihana:)

Viimeviikolla erehdyin naapurin rouvan kanssa Kaareen ja siellä erityisesti Tigeriin, josta lähti hurjan monta maatuskajuttua:)



Lokakuussa Tampereen Triteks keikalta  jäi käsiin ihana valkoinen joustocollege, joka on poltellu käsissä. Ja samoissa käsissä on poltellut Hobby pointin silityskalvot. Idea on vain puuttunut. Sitä ideaa on haettu yhdeltä jos toiselta kaverilta, kunnes se valkeni yhtäkkiä. Maatuskoja. Tietenkin. Niitähän olisi hauska vääntä ja ne ovat riittävän lapsekkaita olematta ihan täysin HelloKitty linjaa.

Tuloksena on aika kiva tunika. Tai mekko.  Korkealla savupiippukauluksella. Ensin piirsin kuvat paperille ja väritin osat sillä värillä, mistä ne leikkaisin kalvoista.





Sitten palottelin paperimallit, jäljensin osat kalvoille ja silitin kiinni. Noin 4 tunnin urakka kahteen iltaan ajettuna. Lopputulos on aika ihana.




Jäljelle jää kysymys, miten kuva kestää pesua? Hyvin toivottavasti. Ideoita on tullut lisää ja uusi retki Hobby Pointiin siintää edessä. Jos vaikka joulupukin konttiin jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti