keskiviikko 20. marraskuuta 2013

leikkaamosta päivää.

Välillä on niitä kausia, kun tuntuu ettei ole aikaa ommella tai kaavoittaa ja leikata. Sitten on niitä  viikkoja kun pikku apina keikkuu valveilla myöhään yöhön, eikä pysty leikkaamaan kankaita (juu, kasa värikkäitä kankaita, rapisevaa paperia, parit sakset, mittanauha ja ehkä kourallinen nuppineulojakin ja apinalapsi samassa tilassa ei ole se kaikkein järkevin juttu:) eikä siten ole ommeltavaakaan. Ja se ottaa kyllä päähän. Ompelu on ollut aika terapeuttista ja "omaa" tekemistä.

Mutta sitten on kausia, kun korissa on leikattuna valtavasti  kankaita eikä ole aikaa ommella. Niinkuin nyt. Tuolla odottaa kasa tumppuja, pipoja, kylpytakki, pari tunikaa jo leikattuna ja tässä illalla sain vielä pari mekkoa maikulle, ja miolle paidan. Lisäksi olen kolmen päivän sisällä tehnyt 3 uutta kangastilausta. Ihan silleen että HUPS!

Onneksi voin väittää tilanneeni kankaita, joita tarvitaan. Eli villaa ukon villahousuihin, trikoota veljen lahjaan, toista trikoota ukon ja papukaijan samistelujoululahjapaitoihin jne jne. Itselleni en ole (IHAN OIKEESTI) tilannut mitään:) Toki kiikarissa on jo mm. uusia Verson Puodin kuoseja, mutta niin. Ennekuulumatonta. Mulle ei ole tulossa mitään:)

Sitten kärsimysten kautta voittoon. Karkkikauppa joustokollarimekko meni ihan päin peetä. Ei pitäisi tehdä mitään uusia kokeiluja kalliilla kankailla ja varsinkaan ilman kaavoja. MEkko kirraa ja pussittaa vääristä kohdista. Empä tiedä mitä sille tekisi. Pako kuitenkin yrittää, noin kallista kangasta ei heitetä UFO -laatikkoon, ei sitten millään.




Tässä se nyt on. Ei hyvä, mutta ei ihan tuhoon tuomittukkaan. Töissä varmaan kätevä, kun tuossa edessä on tuollainen upotettu kengurutasku.






 Edit. Niin ja jotta ihan ei menisi hulluksi, voin paljastaa, että tilasin tänään itsellenikin kangasta. Verson Puoti päivitti uudet kankat ja pakkohan sieltä oli napsasta pätkät paratiisia punaisena (Apinalle) ja sinisenä (minulle ja papukaijalle).


Ukko rakas jäi taas ilman, kun hän ei suostu joustista päälleen laittaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti