tiistai 19. elokuuta 2014

Avaruuspaita

Nappasin Käpyseltä pätkän planeettatrikoota, pikku papukaija siitä niin tykkäsi. Kyllähän uusi ekaluokkalainen saa omat vaatekankaansa valita, eikös?:)

Tulos on supersöpö ja suloinen. Helmakin on oikeasti melko suora:)



Siinä se pieni iso poika on matkalla kouluun tokana aamuna. Vähän vielä jännittää vaikka ihan kivaa siellä kuulemma onki:)



Eikö ole ihana kangas?!

Lopuista suiruista ei oikein nuoremmalle vaatetta saanut. Harmittelin sitä itsekseni samalla kun selailin vanhoja Ottobre lehtiä. Sieltä, kas kummaa löytyikin ratkaisu tähän pulmaan:) Harmaa, alunperin isommille tytöille tehty, paita muokkaantui pieneksi avaruusröyhelöpaidaksi:) Suikaleiden alla on mustaa trikoota, etuosan yläreuna avaruustrikoota, kuten suikaleet, ja hihat ja takakappale collegea. Varsin muhkea tästä siis tuli, ja varmasti lämmin talvea varten.

Suikaleet on kyllä leikattu samanlevyisiksi, mutta kummasti taas ommellessa ne muuttuivat ihan erikokoisiksi:) Liidulla piirtelin kohdistusraidat, toivoen parasta, mutta silti ne menivät vähän vinoon. Onneksi se ei tässä mallissa ja kuosissa niin haittaa!



 

 Pikkuapina ei oikein lämmennyt aluksi, kun sovitin puolivalmista tekelettä..

"Mutta äiti, onko tuo poikien paita? Se on sininen? Eikä tytöt tykkää avaruudesta!"


Niinpä niin, näillä kolmevuotiailla on jo aika selvät sävelet...

 No valmiina paitana se nyt sitten kuitenkin kelpaa, ja vaikka ei kelpaisi, sitä käytetään:) voihan siihen sitten yhdistää vaikka PINKIT leggarit, hiuslenksut, kengät ja muut asusteet:)

Minusta tästä tuli söpö, eikä ollenkaan rauhaton, ainakaan livenä, kiitos tummansinisen collegen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti