maanantai 25. elokuuta 2014

Pipoja

Viikonloppuna meillä oli pipotehdas. Minusta tuntuu, että kaikki vanhat pipot ovat joko hukassa tai pieniä. Sukelsin siis tilkkulaatikkoon ja leikkelin 6 pipoa.

Yhden itselleni, yhden papukaijalle ja NELJÄ pikkuapinalle. Oma ja papukaijan pipot ovat nyt syksylle hyviä, eli trikoovuorella, päällinen sattuu molemmissa olemaan Verson puodin joustocollegeita. Pikkuapinalle tein kaksi vuoretonta trikoopipoa (toisen vanhasta kesätopistani ja toisen vanhoista trikoo äitiyshousuista. Kätevää kun alareuna oli valmiiksi jo huoliteltu), yhden fleecevuorellisen pepruspipon talvea varten ja yhden korvat suojaavan fleecevuorellisen talvipipon. Neiti ei siis varmaan tarvitse lisää pipoja, mutta omaa ja papukaijan varastoa täytynee vielä kasvattaa.

 


 

 

Ongelmana on kuitenkin sopivien kankaiden puute) Katu-uskottavaa mutta kivaa ekaluokkalaiselle:) Ei löydy kaapista. Pipoa varten en taas raski tilata kalliita kankaita internetistäkään. No on tässä vielä aikaa talven tuloon, joten ongelmakin saanee ratkaisun ajan kanssa.



3 kommenttia:

  1. Kauniita pipoja.
    Tuo kukkakangas on kyllä upea.

    VastaaPoista
  2. Joo Se on ihana kangas. Harmi että tölvin siitä Ton alareunan niin epätasaiseksi, mutta eipä Se päässä erotu:)

    VastaaPoista
  3. Minäkin kerrassaan ihastuin tuohon ruusupipoon, mahdottoman suloinen!

    VastaaPoista