perjantai 8. elokuuta 2014

Star Wars

Mikä siinä on, että pikku pojat rakastavat taistelua? Ja Star Warsia? ja Angry Birdsiä? ja Legoja? Mieluiten kaikkea yhdessä.

Meidänkin papukaija on hulluna kaikkeen kolmeen. Tällähetkellä ykkössijalla ovat valomiekat. Kouluun lähtö on ensiviikolla ja papukaijan piti saada, tietysti, Star Wars reppu, kynät, kumit sun muut. Reppua ei löytynyt, ainakaan kivaa ja kohtuu hintaista, joten lupasin tuunata poikaselle mustan perusrepun. Ukko-kullan hyvästä ideasta se sitten lähti. Heijastin-kalvoa ostin Sinellistä ja siitä leikkelin Darth Vaderin pään. Valomiekka muotoutui Hot Fix silityskalvoista (ja väärän mallinen ja värinen siitä tuli tietysti, pikku papukaijan mielestä). Mutta kelpuutti tuo nirsoilija sen kuitenkin:) Ja varmasti tunnistaa oman reppunsa sieltä satojen muiden joukosta:)



Toinen kuva repusta on salamalla, siitä erottaa hyvin , miten tehokas heijastin on:)



Lisäksi hain HM:ltä perus trikoopaitoja, joihin testasin fosfori silityskalvoa Hot Fixiltä, sekä uusia kangasliituja. Ne sain Hobby Pointista.


 Aiheena lisää Darth Vadereita, valomiekkoja ja pääsipä yksi Yodakin kuvaan:) Fosfori kalvo toimii ihan kivasti. Pimeässä vessassa kuva erottuu vihertävänä paidasta. Samalla lailla kuin ne kattoon liimattavat tähdet, joita jossain vaiheessa kaikilla oli. Liidut olivat kiva uusi tuttavuus. Vähän paremmin tuo kuva olisi voinut onnistua, mutta papukaija ei tietty piittaa pätkääkään äidin voivottelusta, tärkeää on vain se, että valomiekat löytyvät:) Tarkoitus oli tuunata vielä yksi vanha valkoinen paita mustilla kalvoilla, samaa aihepiiriä hipoen, mutta totesin, että tämä riittää.

MISSÄ on ne kaiki söpöt kankaat joista ykkösluokkalaiselle voisi tehdä katu-uskottavia vaatteita? En viitsisi katsella papukaijaa koko vuotta Darth Vaderin pää paidan etumuksessa, kun oikeasti voisi olla jotain hauskempaakin.


Pikku apina tilasi vielä äidiltä Titi-nallen kuvalla paidan, ja se tuunattiin kanssa HM:n perustrikooseen. Liidut ovat aika kivoja, sellaisia öljypastellin tuntuisia, ei ihan niin pehmeitä. Ne kuitenkin sotkevat herkästi kankaan kuvan reunojen ulkopuolelta. Tajusin vasta lopuksi, että jokaisen piirretyn yksityiskohdan jälkeen olisi ollut syytä näyttää silityusrautaa kuvalle. Ääriviivat vahvistelin mustalla kangastussilla.


 Kuvan aihe on piirretty postikortin kuvaa mukaillen. Ihan kaikkia yksityiskohtia ei liiduilla saanut. Tai jos liidut olisi terottanut, ehkä sitten. Tuli tästä kuitenkin ihan söpö:) Ensikerralla sitten paremmin jo!

Tälläistä tälläkertaa. Oli hauska tehdä jotain ihan muuta välillä!


2 kommenttia: